Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Professionell stationär hårddisk på 30TB

LaCie 5big Thunderbolt 2 30TB

Artikelnummer: 1014511
  • Aluminiumhölje och tyst fläkt
  • Upp till 1050 MB/s hastigheter för 4K videoredigering
  • Upp till 30TB-kapacitet och hårdvaru RAID 5/6 för att inte kompromissa datasäkerheten
24 749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Jobba med stora filer mycket snabbare

Med upp till 1050 MB/s kan du redigera 4K-video mycket snabbare. LaCie 5big passar dig som arbetar med stora filer och som behöver en extern hårddisk som är snabb, säker, tillförlitlig och tyst. Denna hårddisk har aluminiumskal som skyddar de interna delarna, men hjälper också till att hålla temperaturen nere. Dessutom har den utrustats med Hardware RAID 5/6. Två Thunderbolt-anslutningar gör det möjligt att koppla ihop upp till sex enheter.

Levereras med

  • Extern strömförsörjning
  • Thunderbolt-kabel
  • Nyckel
  • Låsclip till kabel
  • Snabbinstallationsguide

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.