Laowa 100mm/2,8 Macro 2x APO till Nikon F
Laowa 100mm/2,8 Macro 2x APO till Nikon F
Laowa 100mm/2,8 Macro 2x APO till Nikon F
Artikelnummer: 1051756

Laowa 100mm/2,8 Macro 2x APO till Nikon F

Ett makroobjektiv som inte går miste om detaljerna

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Manuellt fokuserat makrotele för fullformat (passar även APS-C)
  • Fokusering ned till skala 2:1 (2x förstoring)
  • APO-kromatisk objektivkonstruktion som minimerar kromatisk aberration
6 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO är ett unikt mångsidigt 100mm makroobjektiv som klarar att fokusera ända ned till skala 2:1 (2x förstoring). Andra makroobjektiv med liknande brännvidd går inte närmare än skala 1:1. Möjligheten att kunna komma så nära de små motiven öppnar upp en värld av kreativa möjligheter. Med Laowas makroobjektiv hittar du motiv överallt, oavsett var du befinner dig, och du behöver inte gå miste om detaljerna!

Fördelar:

  • Manuellt fokuserat makrotele för fullformat (passar även APS-C)
  • Fokusering ned till skala 2:1 (2x förstoring)
  • APO-kromatisk objektivkonstruktion som minimerar kromatisk aberration
  • Mycket hög optisk kvalitet vid alla fokusavstånd
  • Hölje i metall
  • Mekanisk bländarring (för Canon RF, Nikon F / Z och Sony)
  • Elektrisk bländarstyrning och stöd för fokusindikering hos Canon EF-versionen

Byggt för kräsna användare

Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO är ett mycket gediget och välkonstruerat objektiv. Höljet är av metall och fokusringen är stor, lätt att greppa och har mycket mjuk och precis rörelse.

Skillnader mellan de olika fattningarna

Makroobjektivet har även motordriven bländare samt inbyggd processor (CPU) som ger stöd för program- och bländarautomatik, fokusindikering i sökaren samt överföring av Exif-data då du kombinerar med Canon EF-fattningen. Övriga fattningar har istället för en elektrisk kontakt en mekanisk bländarring med tydliga klicklägen.

Ett mångsidigt makroobjektiv

Även om Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO är särskilt ämnat för makrofotografering men passar mycket väl även för porträttfotografering och ger mjuk och vacker bokeh och vackra kontraster vid full bländaröppning. Den optiska kvaliteten är enastående hög. Objektivet innehåller två linser av LD-glas som motverkar oönskad färgblödning.

Anpassad för fullformatskameror

Objektivet har manuell fokusering och är anpassad för fullformatskameror och finns med fattning för både DSLR-kameror och spegelfria modeller; Canon EF & RF, Nikon F & Z, Sony E, Pentax K samt L-fattning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.