Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro till Nikon

Laowa 60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro till Nikon

Artikelnummer: 1031851
  • Avbildningsskala 2:1
  • Anpassat för APS-C
  • Motsvarar 90 mm
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
5 118 SEK

LAOWA 60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro till Nikon

Med en förstorringsgrad på 2:1 på en APS-C-kamera och närgräns på 18,5cm ger detta objektivet dig möjligheter till extrem macrofotografering. Perfekt för insekter, växter och andra väldigt små detaljer.

LAOWA 60mm f/2,8 2:1 Ultra-Macro är optimerat för användning på APS-C kameror och motsvarar då 90mm. fokuseringen går ända från närgränsen på 18,5cm till oändligheten utan att någon speciell mellanrings-adapter behövs, vilket gör att det även kan fungera som ett porträttobjektiv.

Objektivet fungerar till viss del på fullformatskameror, men kan vinjettera kraftigt vid fokusering på oändligheten.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.