Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bakgrund Amethyst 9029, 2,72x11m

Lastolite Bakgrund Amethyst 9029, 2,72x11m

Artikelnummer: 44128
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Bakgrund Amethyst 9029, 2,72x11m
Väggfäste 045 Bakgrundshållare
Fondkit 3 meter LA-1108
4 043 SEK
Bakgrund Amethyst 9029, 2,72x11m
Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
Enkelkrok 059 WM / Par
2 678 SEK
Lastolite Bakgrundspapper
Bakgrundspapper är ett ekonomiskt och flexibelt bakgrundssystem. Att använda papper gör att du inte behöver oroa dig för smutsmärken, det är bara att rulla ut och riva av.
Lastolite bakgrundspapper är av mycket hög kvalité, tillverkade av ett mycket kraftigt papper som inte reflekterar onödigt ljus.

OBS! Färgproverna på webben är inte helt överensstämmande med verkligheten.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.