Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bakgrund panorama tyg Granite 4 meter

Lastolite Bakgrund panorama tyg Granite 4 meter

Artikelnummer: 1036144
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

4 meter bred bakgrund

Lastolite Panoramabakgrund passar alla fotografer som behöver en stor, portabel studiofond. De tre sektionerna ger stor variationsmöjlighet, bakgrundens bredd är hela 4 meter och tyget är har inga sömmar som kan störa vid fotografering. Passar all typ av porträtt fotografering, från enstaka personer upp till större grupper samt ger mer utrymme för modellen att röra sig fritt.

Fördelar

  • Självbärande
  • Enkel montering
  • Tyget är stretchbart vilket ger en slät yta
  • Granite

Självbärande

Lastolite Panoramabakgrund består av tre kraftiga aluminium konstruktioner som sätts samman med klämmor vilket ger möjlighet att variera bredd och djup. Med de yttre sektionerna vinklade framåt är konstruktionen självbärande.

Enkel montering

Bakgrunden levereras i kraftig väska och hela konstruktionen väger endast ca 5 kg inklusive väska. Storlek på väska är 100x30x35cm. Aluminiumramarna monteras ihop likt tältpinnar. Totalt fyra st klämmor håller ihop de tre sektionerna. Därefter klickas tygbagrunden enkelt fast med ett flertal clips.

Tygbakgrund Granite

Yta som liknar en stenyta av granit med en rad grånyanser samt mörk vinjettering utåt kanterna. Passar utmärkt för porträttfotografering samt även filmfotografering och upplevelsen av bakgrunden kan snabbt förändras genom varierad ljussättning. Bakgrunden är sytt i ett stycke för att störande sömmar undviks.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.