Bakgrund super white 9001, 2,72 x 11m

Lastolite Bakgrund super white 9001, 2,72 x 11m

Artikelnummer: 44100
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Bakgrund super white 9001, 2,72 x 11m
Heavy Duty Background Kit Pro LS-4 (3 x 3m)
Studioklämma Svart/Orange Stor 2 st
2 388 SEK
Bakgrund super white 9001, 2,72 x 11m
Bakgrundshållare 046MC Expan Med Metallkedja
Enkelkrok 059 WM / Par
2 578 SEK
Lastolite Bakgrundspapper
Bakgrundspapper är ett ekonomiskt och flexibelt bakgrundssystem. Att använda papper gör att du inte behöver oroa dig för smutsmärken, det är bara att rulla ut och riva av.
Lastolite bakgrundspapper är av mycket hög kvalité, tillverkade av ett mycket kraftigt papper som inte reflekterar onödigt ljus.

OBS! Färgproverna på webben är inte helt överensstämmande med verkligheten.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.