Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bakgrund Urban distressed paper/graffiti 1,5x2,1m

Lastolite Bakgrund Urban distressed paper/graffiti 1,5x2,1m

Artikelnummer: 1002155
2 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lastolite Urban bakgrunder gör det möjligt att skapa "utomhusmiljöer" i studion. Finns i fyra versioner i storleken 1.5 x 2,1 m och med olika motiv på fram och baksida. Denna bakgrund har rivet papper samt grafitti som motiv.
Lastolite Urban bakgrunder ger möjlighet att skapa snygga miljöbilder på ett enkelt sätt utan långa rekognoseringar för att hitta rätt plats och rätt väder!

När bakgrunden inte används viks den ihop till en tredjedel av sin uppfällda storlek.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.