Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Creative mask strips 54 cm

Lastolite Creative mask strips 54 cm

Artikelnummer: 317404
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Softbox ingår ej

Lastolite Creative mask strips
Mask med flyttbara svarta tyglister till Ezybox Hotshoe 54cm (LA-2462, ingår inte i denna artikel).
Setet består av en ram med 4 st metallsänger som monteras inuti Ezybox Hotshoe. Därefter kan man fritt placera ett antal svarta tyglister för att få olika mönster och effekter på bakgrund eller motiv.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.