Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cubelite 200x200x210 cm

Lastolite Cubelite 200x200x210 cm

Artikelnummer: 1011067
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Riktigt stort ljustält för produktfotografering

Cuteblite 200x200x210 är ett riktigt stort ljustält för fotografering av större produkter. Ljustältet ger ett mjukt ljus och den vita bakgrunden gör det enkelt att frilägga produkterna. Tältet passar bra till föremål i glas eller andra blanka ytor. På grund avstorleken bör ljustältet kompletteras med ett blixtpaket.

Fördelar:

  • 2m x 2m x 2.1m stort
  • Går att vika ihop för smidig förvaring
  • Passar bra till stora produkter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.