Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Cubelite 90x90cm med avtagbar botten och baksida

Lastolite Cubelite 90x90cm med avtagbar botten och baksida

Artikelnummer: 1034002
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Cubelite 90x90cm för produktfotografering.

Cubelite är en hopfällbar studio som gör det möjligt för dig att ta professionella produktbilder av hög kvalité gång på gång med lite eller ingen fotografisk kunskap. Genom att placera din produkt inuti Cubelite elimineras en mängd av de vanligaste problemen med ljussättning. Med några få justeringar kommer du att ta fotografier i ett mjukt och professionellt ljus, med mjuka eller inga skuggor och reflektioner.

Fördelar:

  • Modell utan botten och med upphängningsanordning
  • för reflexskärm.
  • Idealiskt för produktfotografering
  • Ger mjukt ljus utan skugor
  • Utmärkt för digitalt eller film.
  • Friläggning av objekt
  • Utmärkt för glas eller andra blanka motiv.
  • Ljussättes från alla håll

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.