Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skapa mjukt ljus med din kamerablixt

Lastolite Ezybox Speed Lite 2

Artikelnummer: 1033131
  • Softbox anpassad för kamerablixtar
  • Ger mjukt ljus
  • Snabb montering och lätt att packa
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Lastolite Ezybox Speed Lite 2 

Lastolite Ezybox Speed Lite 2 är en softbox anpassad för kamerablixtar. En softbox förändrar blixtljuset från hårt till mjukt, perfekt för t.ex. porträttfotografering.

Fördelar

  • Snabb montering och lätt att packa
  • Ger mjukare ljus, perfekt för porträtt
  • Dubbla diffusordukar

Ger mjukt ljus

Genom att mjuka upp ljuset från din externa blixt får du ett ljus som passar sig väldigt bra till porträtt. Softboxen har plats för två stycken diffusordukar som du kan använda ihop eller var för dig. Softboxen kan användas på blixten monterad direkt på kameran, men gör sig bäst i en "off-camera" situation. Kombinera gärna med en trådlös radiosändare eller TTL-kabel och belysningsstativ för att få ut mesta av din Ezybox Speed Lite 2

Snbb montering

Softboxen är väldigt snabb att montera, bara trä på den över blixten och spänn fast. En smart design gör att boxen låser sig i öppet läge när du har fällt upp den och du behöver inte hålla på med några spröt för att montera upp den. Vid transport blir softboxen i stort sätt helt platt och tar väldigt lite plats.

Levereras med:

  • 1x Ezybox Speed Lite 2 Softbox

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.