Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hållare till reflexskärm TriGrip

Lastolite Hållare till reflexskärm TriGrip

Artikelnummer: 309688
  • praktiskt hjälpmedel för dig som jobbar utan assistent
  • Placera reflexskärmens handtag i griphållaren och lås fast med hållarens rem.
  • Kulledskonstruktionen för maximal flexibilitet
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

En kompakt och lättanvänd hållare för TriGrip reflexskärmar. Ett mycket praktiskt hjälpmedel för fotografer som jobbar utan assistent. Placera reflexskärmens handtag i griphållaren och lås fast med hållarens rem. Tack vare kulleds konstruktionen är det mycket enkelt att fritt ställa exakt position för reflexskärmen.

Lastolite Trigrip Bracket LL LA2430 from Lastolite on Vimeo.Levereras med tillbehörsarm för att montera kamerablixt på vilket ger ett "stort" och mjukt ljus från en vanlig elektronblixt. TriGrip Griphållare kan monteras på belysningsstativ, stativ eller teleskoparm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.