Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljustält Cubelite 60 cm

Lastolite Ljustält Cubelite 60 cm

Artikelnummer: 43074
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Cubelite är konstruerad för arbete i studio eller " on location" och används ofta vid produktfotograering för internet.

Cubelit är bra främst för två saker:
Den isolerar motivet från omgivningen och minimerar oönskade reflexer. Detta ger en avgränsad miljö och ett skugglöst ljus om man så önslar. Cuben kan ljussättas från sidorna, ovanifrån, bakifrån och även underifrån genom en glasskiva eller ett fotograferingsbord

Lätt att demontera för transport i bifogat tygfodral.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.