Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljustält Cubelite kit 90 med lysrörsarmatur

Lastolite Ljustält Cubelite kit 90 med lysrörsarmatur

Artikelnummer: 315582
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kamera med stativ på bilden ingår ej

Lastolite Cubelite kit 90 med lysrörsarmatur
Med Lastolite Cubelite Kit fotograferar du produkter snyggt och enkelt. Kitet består av fotograferingskub med vinylbakgrund, lysrörsarmatur med reflektor och stativ samt silver/vit reflexskärm. Endast en belysningskälla samt reflexskärm gör fotograferingen enkel. Vinylbakgrunden ger en mjukt avrundad bakgrund och belysningen, med huvudljus från en sida samt reflkterande ljus från motsatt sida, ger motivet balanserat ljus med god skuggkontroll. Lysrörsarmatureren på 85W motsvarar ca 400W halogen och ger en färgtemperatur på ca 5600K vilket liknar dagljus. Cubelite kan även användas utan vinylbakgrund. Då är botten öppen och Cubelite kan placeras på ett fast motiv, t.ex. en blomma eller på otymplig produkt.

Levereras med:
1 st Cubelite 90 (LA-3686)
1 st Reflektor silver/vit (LA-2431SQ)
1 st Reflektor för lampa
1 st Vit vinylbakgrund (LA-3606)
1 st Nätkabel (LA-3586)
1 st Glödlampsarmatur
1 st Lysrör 85W (motsvarande 400W) (LA-8036)
1 st Belysningsstativ
1 st Instruktion för Cubelite (eng)
1 st Instruktion för Kameran (eng)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.