Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljustält Cubelite Studio 100x100x185cm

Lastolite Ljustält Cubelite Studio 100x100x185cm

Artikelnummer: 304088
5 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Studio Cubelite är den ultimata lösningen för produktfotografering och är en utveckling av det mycket populära konceptet med Cubelite. Cubelite Studio gör det möjligt att kontrollera ljuset alla riktningar, även underifrån. Detta gör det möjligt att frilägga produkter på ett mycket enkelt sätt. Det diffuserande materialet som används ser till att minimera reflexer från de blankaste föremål. Det är även möjligt att maska av den stora öppningen för att undvika att reflexer från kameran/fotografen. Den här patenterade konstruktionen ger dig möjligheten att rikta underljuset så att olika effekter kan uppnås tex en graduerad(tonad) bakgrund.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.