Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Lysrörslampa 85W/5000 kelvin

Lastolite Lysrörslampa 85W/5000 kelvin

Artikelnummer: 1012225
599 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lysrörslampa 85W med E 27 sockel för montering i fotoarmaturer. Motsvarar ca 400W halogenljus. Fördelen med denna lampa är att färgtemperaturen ligger nära dagsljus (5000 K) ochatt den inte ger ifrån sig så mycket värme. Utmärkt att använda tillsammans med din Cubelite

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.