Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraply kit Mega 157 cm

Lastolite Paraply kit Mega 157 cm

Artikelnummer: 1002846
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lastolite Paraply Mega paraply i set med både transparent tyg och silver/svart tyg samt en uppsättning "ramverk" (skaft med spröt). Paraplyets duk är enkelt att ta av för skifte mellan de olika tygerna.
Det transparenta paraplyet används för direkt ljussättning vilket ger möjlighet till ett "stort, mjukt" ljus. Paraply med silverduk används för indirekt ljussättning (studs) vilket gör att paraplyet liknar en stor parabol som ger en "fokuserad" ljusspridning.

Spröten är tillverkade av glasfiber för att hålla låg vikt, skaftet har 8 mm diameter.

Levereras med:
1st paraplystomme (skaft med spröt)
1st Transparent duk
1st silver duk med svart utsida.

OBS!
Detta kit innehåller två varianter av paraplyduk samt en paraplystomme, detta innebär att du får byta tyget på stommen när du vill skifta mellan transparent och silver.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.