Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärm 75cm Sunfire/vit

Lastolite Reflexskärm 75cm Sunfire/vit

Artikelnummer: 43024
  • Används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet
  • Kan användas till blixtar, fastljus och befintligt ljus utomhus
  • Fälls ihop och förvaras i ett medföljande fodral

Välj variant

629 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Reflexskärm 75cm Sunfire/vit
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Hållare till reflexskärm mellan 50 – 120cm
2 322 SEK

Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. En guldig reflexskärm ger t.ex. ett mjukare ljus än en silvrig. Alla reflexskärmar har två sidor med två olika färger tex vit/silver.

Lastolite Circular Reflector from Lastolite on Vimeo.


Reflexskärmar kan användas till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.