Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärm 5-in-1 med hållare och stativ

Lastolite Reflexskärm 95 cm 5-in-1 Bottletop + hållare till

Artikelnummer: 1033403
  • Smidig lösning för att du ska slippa hålla i reflexskärmen
  • Guld, silver, vit, sunfire och transparent (diffusor)
  • Lämplig allround skärm för alla typer av fotografering för dig som vill ha en lätt och kompakt utrustning
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Reflexskärm 95 cm 5-in-1 Bottletop + hållare till
Hållare till reflexskärm mellan 50 – 120cm
Stativ Pro 85-235 EL-30101
3 784 SEK

Lastolite Reflexskärm 95cm 5-in-1 Bottletop med hållare och stativ

Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat.

Denna reflexskärm har fem ytor för fem olika användningsområden. Botteltop är en diffusionsskärm (2 f-steg) som levereras med två vändbara överdrag. Överdragen har ytorna Sunfire & Silver och Guld & Vit. En lämplig allround skärm för alla typer av fotografering för dig som vill ha en lätt och kompakt utrustning.

Reflexskärmar kan användas som diffuser till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

Reflexskärmen levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.