Reflexskärm 95cm silver/vit

Lastolite Reflexskärm 95cm silver/vit

Artikelnummer: 43033
  • Lätta upp skuggor och mörka partier i bilden
  • Skapa snygga catchlights (blänk) i ögonen på den du fotar
  • Färgneutrala och tåliga ytor som reflekterar ljuset

Välj variant

1 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Reflexskärm 95cm silver/vit
Hållare till reflexskärm mellan 50 – 120cm
Hållare Reflexskärm D705B Svart 66-185cm
3 080 SEK

Reflektera och studsa ljuset med en vit eller silvrig sida

Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. Denna reflexskärmen har en silvrig sida som ger en starkare reflektion och passar bra när du arbetar i skugga eller i studio medan den vita passar bra när du vill ha mildare effekt.

Fördelar

  • Finns i storlekarna 30, 50, 75, 95 och 120cm
  • Reflektera och forma ljuset
  • Skapa snygga catchlights i ögonen på den du fotar
  • Lätta upp skuggor och mörka partier i bilden

Smidigt tillbehör som lyfter det mörka i dina bilder

Reflexskärmar kan användas till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett smidigt sätt och stoppas ner i ett fodral. Reflexskärmar kan du hålla i handen, be någon hålla eller montera på ett stativ med hjälp av en reflexskärmshållare (ingår ej, se passande tillbehör).

Levereras med

  • Lastolite reflexskärm silver/vit
  • Fodral till reflexskärm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.