Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärm TriGrip 45cm Sunlite/soft silver

Lastolite Reflexskärm TriGrip 45cm Sunlite/soft silver

Artikelnummer: 306122
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Reflexskärm TriGrip 45cm Sunlite/soft silver
Gråkort Ezybalance 30 cm
Stativ Pro 85-235 EL-30101
1 947 SEK
Reflexskärm TriGrip 45cm Sunlite/soft silver
Hållare till reflexskärm TriGrip
Hållare till reflexskärm
3 034 SEK
Tri-grip reflexskärm Sunlite/SoftSilver
Den nya hopfällbara reflektorn Tri Grip ger möjligheten att kontrollera en handhållen reflexskärm med en hand. Med ett bekvämt handtag kan reflexskärmen enkelt kontrolleras, utan behov av stativ. Sunlite/SoftSilver är två nya ytor. Sunlite betyder att ytan är randig med ränder av silver och guld. För att få en svag varm färg i ytan har man lagt in två rändersilver för varje rand guld. SoftSilver är en yta som består av ränder i silver och vit

För lite tips på hur du kan använda reflexskärmen sefilmerna på Lastolites hemsida.

Lastolite Trigrip from Lastolite on Vimeo.Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. En guldig reflexskärm ger t.ex. ett mjukare ljus än en silvrig. Alla reflexskärmar har två sidor med två olika färger tex vit/silver.

Reflexskärmar kan användas som diffuser till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.