Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Reflexskärm TriGrip 75cm Sunfire/silver

Lastolite Reflexskärm TriGrip 75cm Sunfire/silver

Artikelnummer: 43057
  • Sunfire ger ett lite varmare ljus än silver
  • Bekvämt handtag för antingen handhållen fotografering eller för montering i hållare
  • Kan användas till blixtar, fastljus och befintligt ljus utomhus

Välj variant

1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Reflexskärm TriGrip 75cm Sunfire/silver
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Hållare till reflexskärm TriGrip
3 079 SEK

Lastolite Tri-grip reflexskärm. Har Du behov av en ledig hand?
Den nya hopfällbara reflektorn Tri-grip ger möjligheten att kontrollera en handhållen reflexskärm med en hand. Med ett bekvämt handtag kan reflexskärmen enkelt kontrolleras, utan behov av stativ.

För lite tips på hur du kan använda reflexskärmen sefilmerna på Lastolites hemsida.

Lastolite Trigrip from Lastolite on Vimeo.


Reflexskärmar används för att ta bort skarpa kontraster och ge ett mjukt och jämnt ljus över motivet. De finns i olika storlekar och färger beroende på vad du ska fota och vad du vill uppnå för resultat. En guldig reflexskärm ger t.ex. ett mjukare ljus än en silvrig. Alla reflexskärmar har två sidor med två olika färger tex vit/silver.

Reflexskärmar kan användas till blixtar, fastljus och befintligtljus utomhus. De används ofta vid bland annat porträttfotograferingar och är mycket smidiga att ta med sig, de viks ihop på ett speciellt sätt och stoppas ner i ett fodral.

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.