Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skylite Rapid difflektorduk soft silver 1x1 meter

Lastolite Skylite Rapid difflektorduk soft silver 1x1 meter

Artikelnummer: 1007601
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Skylite Rapid Difflektor Soft Silver, 1x1 m
Unikt tyg som både fungerar som diffusor och reflexskärm. Ljusgenomsläppet dämpas med ca 2.3 bländarsteg när duken placeras mellan ljuskällan och motivet. Används ofta vid utomhus fotografering/filmning som diffusor när t.ex. starkt solljus ska dämpas/diffuseras eller när skuggsida behöver lättas upp med hjälp av reflexskärm. Tyget har snabbfäste för Skylite Ram LA-811 (ingår ej).

Lastolite Skylite Frame from Lastolite on Vimeo.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.