Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skylite Rapid diffusorduk 1.25 steg 2x2 meter

Lastolite Skylite Rapid diffusorduk 1.25 steg 2x2 meter

Artikelnummer: 1007627
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Skylite Rapid diffusorduk 1.25 steg 2x2 meter
Skylite Grip Head
Skylite ram 2x2 meter
4 069 SEK4 469 SEK
Skylite Rapid diffusortyg, 2x2 m
Ljusgenomsläppet dämpas med 1.25 bländarsteg. Används ofta vid utomhus fotografering/filmning när t.ex. starkt solljus ska dämpas/diffuseras. Tyget har snabbfäste för Skylite Ram LA-822 (ingår ej).

Lastolite Skylite Frame from Lastolite on Vimeo.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.