Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skylite Rapid duk silver/vit 1x1 meter

Lastolite Skylite Rapid duk silver/vit 1x1 meter

Artikelnummer: 1007604
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Skylite Rapid duk silver/vit 1x1 meter
Skylite Grip Head
Skylite ram 1x1 meter
2 638 SEK

Skylite Rapid dubbelsidigt tyg, 1x1 m Silver/Vit
Den vita sidan ger som reflexduk balans mellan motvets belysta del och skuggsida. Silverytan ger en hårdare reflex lämplig att använda t.ex. ute en molnig dag. Passar till Skylite Ram LA-811.

Lastolite Skylite Frame from Lastolite on Vimeo.

OBS!
Ramen på bilden ingår ej. Endast duken.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.