Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skylite rapid small kit 1x1 meter

Lastolite Skylite rapid small kit 1x1 meter

Artikelnummer: 1005951
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Skylite rapid small kit 1x1 meter
Skylite Grip Head
Skylite duk sunfire/vit 2x2 meter
5 529 SEK
Skylite är ett professionellt diffusor/reflektorsystem som bygger på demonterbara ramar av aluminium med rundprofil i moduler. Olika reflex-/diffusionsvävar fästes sedan med hjälp av clips. Lämpad för utomhusarbete för både stillbild och film/video.

Lastolite Skylite Frame from Lastolite on Vimeo.Levereras med:
1st ram 1,1 x 1,1 m, 1st silver/vit reflexduk, 1st diffusor 1,25 f-steg, 1st väska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.