Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skylite Rapid svart sammet 1x1 meter

Lastolite Skylite Rapid svart sammet 1x1 meter

Artikelnummer: 1007597
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Skylite Rapid svart sammet 1x1 meter
Skylite Grip Head
Skylite väska
2 228 SEK
Skylite Rapid svart sammet 1x1 meter
Skylite ram 1x1 meter
Skylite handtag för ram
2 989 SEK
Skylite Rapid Svart Sammetstyg, 1x1 m
Svart sammetstyg används för att dämpa ljusmängd och avskärma ljuskällor. Fungerar även som "reflex" i t.ex. kromade produkter för att ge motivet en form m.m. Tyget har snabbfäste för Skylite Ram LA-811 (ingår ej).

Lastolite Skylite Frame from Lastolite on Vimeo.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.