Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Ezybox II Switch 89x44cm / 89x89cm

Lastolite Softbox Ezybox II Switch 89x44cm / 89x89cm

Artikelnummer: 1002164
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lastolite Ezybox II Switch
Lastolite Ezybox II Switch softbox, 89x44 cm / 89x89 cm, passar till systemkamerablixtar, Elinchrom Quadra samt de flesta fabrikat av studioblixtar. Softboxen ger ett "mjukt, stort" ljus med behaglig övergång mellan ljus och skugga. Ezybox II Switch ger med sitt variabla format, stor kontroll över ljusflödet. Softboxen är enkel att montera och packa ihop vilket gör den enkel att ta med överallt där man vill ha studioljus.

Köp till hållare till din Ezybox II för montering av upp till två st kamerablixtar (se tillbehör).
För montering av Elinchrom Quadra behövs hållaren samt en spigo/gängad tall (LA-2705).
För använding av studioblixt tillsammans med Ezybox II finns ett stort utbud av adapterringar för olika blixtfabrikat.

Ezybox II Switch är den första softboxserien i världen som kan ändra form mellan kvadratisk (square) och rektangulär i ett enda handgrepp. Ezybox II Switch levereras i ett kompakt fodral, när softboxen sedan monteras upp krävs endast 2 st pinnar för att hålla den uppspänd (det medföljer två set av pinnar för rektangulär respektive kvadratisk form). Stabiliteten i Ezybox II kommer från insydda metallramarna, en patenterad Lastolite konstruktion.

(Rektangulär) (A) 94cm, (B) 65cm, (C) 89cm, (D) 44cm, (E) 63cm
(Kvadratisk) (A) 94cm, (B) 125cm, (C) 89cm, (D) 89cm, (E) 42cm

OBS
Hållare för blixt säljs separat. Se tillbehör.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.