Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Hotrod Strip 30x120 cm

Lastolite Softbox Hotrod Strip 30x120 cm

Artikelnummer: 316866
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lastolite Hotrod Strip
Långsmal softbox 30x120 cm för systemkamerablixtar. Hotrod Strip Softbox ger fotografen stor kontroll över ljusflödet och passar utmärkt till produktfoto där softboxen ger en smal "formande" ljusbild i t.ex. flaskor, vaser m.m. Även mycket användbar till porträtt/modefotografering. Hotrod Strip Softbox har en inre samt en yttre diffusionsduk. Levereras med hållare för blixtfot.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.