Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Strobo Ezybox hotshoe plate

Lastolite Strobo Ezybox hotshoe plate

Artikelnummer: 1024694
349 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hotshoeplatta till softboxar från Lastolite

Lastolite Strobo Ezybox Hotshoe Plate är en stabil tillbehörsplatta som ger dig möjlighet att fästa Ezybox Hotshoe på tillbehörsfäste LA-2601. På plattan kan du sedan fästa andra tillbehör, för att exempelvis färga eller dämpa ljuset.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.