Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Strobo Kit med Ezybox hotshoe-fäste

Lastolite Strobo Kit med Ezybox hotshoe-fäste

Artikelnummer: 319091
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ett kit som ger många möjligheter att forma och färga ljuset från en vanlig systemkamerablixt samt med fäste för Ezybox Hotshoe Softboxar.

Strobo Kit Ezybox Hotshoe innehåller en smart hållare som enkelt kan monteras på de flesta lite större systemkamerablixtar typ Nikon SB-900, Canon 580 m.m. Hållaren har magnetlås vilket gör det eneklt att fäste de olika tillbehören som bikakeraster, filterhållare m.m. Dessutom kan Ezybox Hotshoe softboxar fästas direkt på adaptern (softbox ingår ej).

Levereras med:
Hållare/adapter som monteras på blixt, 2 st bikakeraster, 1 set med masker, 3 st varmtons gelatinfilter,
3 st blåa gelatinfilter, 4 st färgade gelatinfilter (röd, gul, blå och grön, 1 st ND gelatinfilter 2 bländarsteg,
1 diffusernade gelatinfilter 1 bländarsteg

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.