Vävtejp chromakey 50mm x 50m grön

Le Mark Vävtejp chromakey 50mm x 50m grön

Artikelnummer: 1032378
279 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vävtejp / gaffatejp i chromakey-grönt

En matt vävtejp med lätt häftämne som inte lämnar några spår efter sig och är lätt att riva av så du slipper använda sax eller kniv.

Tejpa fast bakgrunder eller sladdar så att de inte är i vägen eller dölj oönskade detaljer.

Tejpens matta yta går att skriva på så du kan använda tejpen för att märka upp dina prylar, markera åt vilket håll någon ska stå eller vart du inte får gå med skor på fötterna.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.