Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning LG-B560

LedGo LED-belysning LG-B560

Artikelnummer: 1034386
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kraftfull portabel LED-belysning med ställbar ljusstyrka

LG-B560 33.6W är en bärbar LED-belysning som levererar rejält med ljus och antingen kan placeras på stativ eller hållas med hjälp av ett rejält, böjbart handtag. En praktisk förvaringsväska medföljer också.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka
  • Variabel ljusstyrka
  • Blixtsko och stativmontering
  • Två olika filter ingår

Med en ljusstyrka på hela 3200 lumen fungerar Ledgo LG-B560 utmärkt som en portabel studiobelysning. Snabbfästen på sidorna gör det till och med möjligt att montera ihop flera enheter till en ännu större ljuskälla om behov uppstår. Med hjälp av en inbyggd dimmer går det att reglera ljusstyrkan steglöst och utan flimmer.

Lamporna har högt CRI-värde (RA >95) med 5600K vilket ger bra återgivning av motivets färger. Dessutom ingår filter för att ändra ljusets färgtemperatur till 3200K, användbart exempelvis då man vill matcha befintlig belysning i en lokal med den hos Ledgo LG-B560. Ett bikakemönstrat, transparent skydd omger de individuella lamporna och bidrar till att rikta ljuset. För mjukare belysning kan man montera ett medföljande softfilte

Ledgo LG-B560 drivs av 18 (3x6)st AA-batterier men kan även kopplas till ett vägguttag med hjälp av en 100-240V AC-adapter (tillbehör).

Levereras med:

  • 1x LED-belysning LG-B560
  • 3x CN-6AA hållare för 6st AA-batteri
  • 1x Filterset
  • 1x Transportväska
  • 1x Böjbart handtag
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.