144W Bi-Color LED-studiobelysning med DMX & WiFi

LedGo LED-belysning LG-T1440LMC Bi-Color

Artikelnummer: 1036992
14 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

144W Bi-Color LED-studiobelysning med DMX & WiFi

Studiobelysning med tunn design, stor yta och inbyggd diffusor som ger ett mjukt och fint ljus väl ägnat för såväl porträtt som produktfoto, eller för att lysa upp bakgrunder. LED-lampor av typen Bi-Color ger möjlighet till inställning av färgtemperaturen mellan 3200 och 5600K. Belysningen har en vrid- och vinklingsbar fot med 5/8" (16 mm) skruvgänga för stativmontering och drivs med 24V DC via en medföljande AC-adapter för vägguttag.

Fördelar:

  • Stor yta med diffusor ger mjukt ljus
  • DMX och WiFi-kontroll
  • Hög ljusstyrka

Justerbart och färgneutralt ljus

LED-Lamporna i Ledgo LG-T1440LMC har en effekt på 144W och belysningen lämnar en ljusstyrka på drygt 8000 lumen. LED-lamporna har högt CRI-värde (RA >95) vilket ger naturlig återgivning av motivets färger. Ljuset kan regleras steglöst och utan flimmer och även skärmas av med skärmklaffar/barndoors.

DMX och WiFi

LG-T1440LMC är utrustad med DMX-stöd för kontroll av ljusstyrkan från en separat styrenhet. Med hjälp av tillbehöret Ledgo 2.4G WiFi Controlbox är det också möjligt att styra lampan trådlöst från en smarttelefon eller surflatta (app finns för både iOS och Android). En särskild trådlös fjärrkontroll finns även som tillbehör (Ledgo LG-A34).

Levereras med:

  • AC-adapter 100-240V
  • Barndoors

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.