LED-belysning LG-V58C2K2 Bi-Color Versatile 2-kit

LedGo LED-belysning LG-V58C2K2 Bi-Color Versatile 2-kit

Artikelnummer: 1034403
8 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Böjbar LED-panel med kvadratisk ram

Ledgo LG-V58C2K2 Versatile Kit innehåller två tunna, böjbara och vattentäta LED-paneler, var och en med en yta på 41 x 23 cm. Panelerna kan användas fristående eller monteras tillsammans i en ram av aluminiumrör (medföljer) som bildar en nästan kvadratisk ljuskälla på 46 x 41 cm. Ramen är försedd med en vinklingsbar fot för användning på belysningsstativ. En diffusorduk (ingår) kan också placeras framför LED-panelerna för att mjuka upp ljuset.

Fördelar:

  • Böjbar och vattentät (IP64)
  • Justera ljusstyrka och färg
  • Nätström och batteri
  • Fjärrstyrning som tillbehör

Böjbar och vattentät (IP64)

Den stora, formbara ytan gör den här LED-belysningen mycket användbar för allt från porträtt till produktfotografering / filmning. Till exempel kan den böjas som ett U om man vill skapa ett omslutande ljus. Eftersom LG-V58C är vattentät är den också idealisk för utomhusprojekt.

Justera ljusstyrka och färg

LG-V58C2K2 har en effekt på 28.8 W x2 och levererar ett flimmerfritt ljus med en maximal styrka på hela 3173 lumen x2. LED-lamporna har ett högt CRI-värde (RA >95) vilket ger naturlig färgåtergivning. Ljusstyrkan är justerbar och även färgtemperaturen kan regleras mellan 3200K och 5600K. Båda funktionerna sköts med en kabelansluten kontrollbox som visar inställningarna på en liten display.

Nätström eller batteri

Belysningen kan drivas antingen via en medföljande 230V nätadapter eller med ett uppladdningsbart videokamerabatteri (V-Lock eller NP-F750/970, tillbehör).

Fjärrstyrning som tillbehör

Med hjälp av tillbehöret Ledgo 2.4G WiFi Controlbox är det också möjligt att styra lampan trådlöst från en smarttelefon eller surflatta (app finns för både iOS och Android). En särskild trådlös fjärrkontroll finns också som tillbehör (Ledgo LG-A34).

Levereras med:

  • 2x LEDGO LG-V58C1K1
  • Kvadratisk ram
  • Nätadapter 230V AC 15V DC
  • Diffusorduk
  • Bärväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.