Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

V-mount adapter LG-V12 för D600/D600C

LedGo V-mount adapter LG-V12 för D600/D600C

Artikelnummer: 1034429
490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ledgo V-Mount Adapter för Ledgo D600/D600C fresnel belysning

Adapter för användning av Sony V-Lock batterier på Ledgo fresnel-lampor i D600-serien.

Perfekt när man vill kunna använda Ledgo D600 eller D600C på platser utan eluttag, eller ifall man vill slippa ha elsladdar liggande kors och tvärs över golvet. Batteriadaptern är utrustad med klämfäste för stativmontering och ansluts till belysningen med spiralkabel.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.