Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Apo-Macro-Elmarit-TL 60mm f/2,8 ASPH svart

Leica Apo-Macro-Elmarit-TL 60mm f/2,8 ASPH svart

Artikelnummer: 1031944
26 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Apo-Macro-Elmarit-TL 60mm f/2,8 ASPH Svart

Macrobjektiv med hög kvalitet, ljusstyrka och en brännvid motsvarande 90mm för Leica TL. Perfekt för närbilder och detaljer men funkar även bra till porträtt. Objektivet ändrar inte storlek vid fokusering och du kan ta över fokusen manuellt om du så önskar.

Fördelar:

  • Hög ljusstyrka på f/2,8
  • Motsvara 90mm
  • Bra närgräns med 1:1 förstoringsgrad
  • Intern fokusering

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.