Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Apo-Macro-Summarit-S 120mm f/2,5 (CS)

Leica Apo-Macro-Summarit-S 120mm f/2,5 (CS)

Artikelnummer: 1003410
85 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Leica Apo-Macro Summarit-S 120/2,5 CS
Detta objektiv är två objektiv-i-ett! För det första är det ett makroobjektiv med en avbildningsskala på 1:2 och det för andra ett snabbt teleobjektiv med enasående prestanda och optimal kontraståtergivning vid alla bländare. Den optiska designen består av nio element i fyra grupper. Tre element är gjorda med partiell spridning och två av dessa har extremt låg spridning för att minimera kromatisk aberration. Finns även en variant utan central slutare (CS).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.