Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH

Leica APO-Summicron-M 50mm f/2 ASPH

Artikelnummer: 322041
82 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica APO-Summicron-M 50/2,0 ASPH
En optik från Leica perfekt för den kräsna fotografen som värdesätter hög bildkvalitet. Till exempel finns det praktiskt taget ingen avmattning i kanterna - även vid full bländaröppning, även de finaste detaljerna återges med mer än 50 % kontrast. Den minimerar också kromatisk aberration. Skarphet från hörn till hörn!

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.