Apo-Vario-Elmar-TL 55-135mm f/3,5-4,5 ASPH

Leica Apo-Vario-Elmar-TL 55-135mm f/3,5-4,5 ASPH

Artikelnummer: 1014594
19 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mångsidig brännvidd att alltid ha med
Med Leica T telezoom kommer avlägsna motiv komma nära. Den har en mångsidig brännvidd på 80-200 mm i 35 mm-format vilket gör att det är objektivet som du aldrig lämnar hemma. Objektivet är idealiskt för porträtt, event-, rese- och djurfotografering men också i idrottssammanhang.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.