Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

Artikelnummer: 1022661
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
62 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280/2,8-4,0
En teelzoom till Leica SL med ergonomisk design som ligger skönt i handen. Med en nyutvecklad dubbel intern fokusering har objektivet snabbast autofokus hittills. Linsen har 23 element i sju rörliga grupper, varav sju är gjorda av glas med partiell spridning för minimering av kromatisk abberation. En speciell egenskap är att objektivets totala längd inte förändras vid fokusering eller zoomning, detta tack vare ett nyutvecklat drivkoncept på dess stegmotor.

Levereras med:
Motljusskydd, avtagbart statvifäste, främre och bakre objektivlock

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.