Blixt SF40

Leica Blixt SF40

Artikelnummer: 1022664
  • Kompakt storlek gör att du alltid kan ha med den i kameraväskan
  • Nio-stegs videobelysningsfunktion
  • Ledtal på 40
3 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Blixt SF40
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
Softboxpaket för speedlight
5 534 SEK

Leica SF40
Smidig och enkel blixt till Leica SL (Typ 601). Trots att S40-blixten är väldigt lätt att använda erbjuder den ett komplett utbud av funktioner såsom trådlöst TTL-läge, höghastighetssynk och en nio-stegs videobelysningsfunktion. Ett ledtal på 40 för brännvidder från 24 till 105 mm och en kompakt storlek gör att du alltid kan ha med den i kameraväskan.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.