Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elmar-M 21mm f/2,8 ASPH

Leica Elmar-M 21mm f/2,8 ASPH

Artikelnummer: 316027
29 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Elmar-M 21mm f/2,8 ASPH
Bakre objektivlock M
Motljusskydd till M 21/2,8 ASHP / 24/2,8 ASPH
32 395 SEK
Leica Elmarit-M 21/2,8 ASPH
Det här kompakta vidvinkelobjektivet ger enastående kontrast och detaljrikedom även vid full bländaröppning. Bildkvaliteten bevaras även i närbilder. Minimal distortion och vid f/5,6 fritt från vinjettering.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.