Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Handgrepp M svart till M9

Leica Handgrepp M svart till M9

Artikelnummer: 316110

Skönt handgrepp för Lecias M9 kamera

2 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Handgrepp M svart till M9
Skönt handgrepp för Lecias M9 kamera. Ger dig ett stabilare grepp om kameran när du fotograferar, framför allt med höghastighets-linser. För att montera dit handgreppet skruvar du loss basplattan på din egna kamera och monterar dit handgreppet istället.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.