Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraskydd röd till M10

Leica Kameraskydd röd till M10

Artikelnummer: 1031837
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Skydda din Leica M10

Detta mångsidiga kameraskydd av äkta läder håller din M10 skyddad och är ergonomiskt utformat med formade handtag på framsidan så att du får en enkel hantering av dina kamera.

Skyddets baksida går att fälla ner så att du enkelt och snabbt kommer åt kamerans LCD-display och reglage. Kamerans alla kontroller och funktioner är lättillgängliga och eventuella tillbehör såsom kamerarem, handlovsrem och tumgrepp kan användas tillsammans med skyddet.

Du monterar skyddet med medföljande skruv och inga ytterligare verktyg behövs.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.