Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraväska Leica M kombi khaki

Leica Kameraväska Leica M kombi khaki

Artikelnummer: 1005159

Retroväska från Billingham till Leicas M-kameror

2 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kameraväska Leica M kombi khaki
Retroväska från Billingham, specialdesignad för att passa just Leicas M-system. Likt alla Billinghams väskor är de väldigt vackert gjorda med fina läderdetaljer, välplanerade och vädertåliga. Bra top-fack som ger dig lätt åtkomst till din kamera. Väskan finns även isvart

Kapacitet:
Två Lecia M-kameror med objektiv monterade, blixt samt tillbehör
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.