Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Ultravid 7x42 HD-Plus

Leica Kikare Ultravid 7x42 HD-Plus

Artikelnummer: 1024232

Leica Ultravid 7x42 HD-Plus är en av de kraftfullaste kikarna på marknaden, sett till förhållandet mellan storlek och optiskt kvalitet.

21 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Robust allroundkikare i med utmärkt ljustransmission

Leica Ultravid 7x42 HD-Plus är en av de kraftfullaste kikarna på marknaden, sett till förhållandet mellan storlek och optiskt kvalitet. En lätt och användarvänlig kikare i klassisk design, med imponerande tekniska specifikationer. Dess kraftfulla ljustransmissioner kan enkelt konkurrera med kikare i de större segmenten, och erbjuder en förstoringsgrad på 7x. Man har eftersträvat en användarvänlighet och enkelhet som sätter betraktandet i fokus, med kontrastrik och levande återgivning, även när mörkret börjar falla. Den greppvänliga designen, med vibrationsstabilisator, gör att även bilder vid skakiga förhållanden visas med knivskarp skärpa. Det robusta höljet gör den ideal för mer krävande fysiska aktiveter som vandringar och jakt. Ett synfält på 140 och en kort närgräns (3,3 meter) gör den redo att möta de flesta utmaningar du kan tänkas stöta på.

Egenskaper

  • Liten och kompakt
  • Kraftfulla ljustransmissioner
  • Mörkerkompatibel
  • Vibrationsstabilisator

Levereras med

  • Bärrem
  • Okularskydd
  • Linskydd
  • Cordura-väska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.