Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Ultravid 8x50 HD

Leica Kikare Ultravid 8x50 HD

Artikelnummer: 316076
20 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica Ultravid 8x50 HD
Perfekt kikare för dig som tex åker båt, jagar eller vill titta på landskap. Kikaren har en beläggning på linsen som gör det enkelt att ta bort smuts och fingeravtryck. Den är vattentät ned till 5 meters djup. Leicas HD-linser är utrustade med Flouritlinser som gör att färgåtergivningen är ännu bättre. En robust kikare med stort synfält med kant-till-kant skärpa.

Levereras med:
Leica Ultravid 8x50 HD, halsrem, okularskydd, Cordura väska
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.