Summarit-M 75mm f/2,4 svart

Leica Summarit-M 75mm f/2,4 svart

Artikelnummer: 316022
20 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Summarit-M 75mm f/2,4 svart
Linsputspapper 5 ark x 30 papper
Putsduk micro fiberduk
21 068 SEK
Summarit-M 75mm f/2,4 svart
Bakre objektivlock M
Polarisationsfilter cirkulärt 46mm
21 649 SEK22 049 SEK
Leica Summarit-M 75/2,5
Ett mycket kompakt och smidigt tele-objektiv. Det är både mindre och lättare än Leicas Summicron-objektiv med samma brännvidd men erbjuder mycket bra optisk prestanda som kännetecknar Leicas M-objektiv. En brännvidd som är perfekt till porträttfoto tillsammans ljusstyrkan som gör att du får en skön bakgrundoskärpa.

Vill du läsa mer information om optiken och se MTF-kurvor så hittar du dem i Leicas
produktbroschyr för optiken

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.