Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Summilux-M 21mm f/1,4 ASPH

Leica Summilux-M 21mm f/1,4 ASPH

Artikelnummer: 316077

Idealiskt för fotografering i tillgängligt ljus

78 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Summilux-M 21mm f/1,4 ASPH
Bakre objektivlock M
Motljusskydd till M 21/1,4 ASPH
81 815 SEK
Summilux-M 21/1,4 ASPH
Objektivet är idealiskt för fotografering i tillgängligt ljus. Med en bländare på 1,4 så klarar objektivet många mörka fototillfällen där de flesta objektiven går bet. Som alla objektiv från Leica har Summilux-M 21 speciella glas som elimineringar kromatiska aberrationer, distorsion, vinjettering och lens flare. Har väldigt bra färgåtergivning och fin kontrast.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.